Advertentie verwijderd

Appartement Hagedoornstraat in Heerlen

6417 AP Heerlen (Limburg)

€660 Huurprijs p.m.
70 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Heesberg Heerlen

Heerlen is een moderne, perfect bereikbare stad, omgeven door een afwisselend Zuid-Limburgs landschap. De uitstekende voorzieningen en het gevarieerde woningaanbod vormen een harmonieuze en sfeervolle combinatie. Dat alles maakt Heerlen tot een zeer aantrekkelijke woonplaats. Heerlen heeft een modern centrum met een scala aan winkels en gezellige pleinen. Bovendien heeft de stad een groot aantal faciliteiten op sociaal, maatschappelijk, cultureel en educatief gebied, zoals diverse scholen voor lager, voorgezet en hoger onderwijs en een eigen ziekenhuis.

De karakteristieke appartementen zijn gelegen aan de rand van Heerlerbaan in een groene en rustige omgeving. Toch liggen deze appartementen op korte afstand van het centrum van Heerlen en is de busverbinding van en naar Heerlen/Kerkrade zeer goed. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid verbindingswegen naar steden zoals Maastricht, Eindhoven en Aken.

Heerlerbaan heeft ook een grote diversiteit aan winkels, vele speciaalzaken en gratis parkeergelegenheid. Voor de dagelijkse voorzieningen kan je hier prima terecht.

Hagedoornstraat 39

Begane grond Gemeenschappelijke entree alwaar bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Entree Bij het binnengaan van het appartement kom je in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, keuken, toilet en 1 slaapkamer.

Woonkamer Woonkamer met veel lichtinval.

Keuken De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van diverse boven en onderkastjes en is netjes van afwerking. Tevens beschikt de keuken over een afzuigkap.

Slaapkamer 1 Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde.

Slaapkamer 2 De slaapkamer is gelegen aan de hal.

Slaapkamer 3 Deze slaapkamer is momenteel betrokken bij de woonkamer, maar gemakkelijk te realiseren als 3e slaapkamer.

Badkamer Verzorgde badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Toiletruimte De verzorgde toiletruimte beschikt over een toilet en een fonteintje.

Parkeren/Berging In het souterrain is er een eigen berging. In de nabije omgeving kun je vrij parkeren.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Hagedoornstraat Heerlen

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 660 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar