Advertentie verwijderd

Studio Markt in Hengelo

7551 CG Hengelo (Overijssel)

€565 Huurprijs p.m.
32 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Middenin het gezellige centrum van Hengelo bevindt zich in de “Telgenflat” op de Markt “De Robijn”. In het gebouw zijn in totaal 83 moderne studio’s en appartementen gerealiseerd. Alle faciliteiten zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en diverse andere voorzieningen liggen binnen handbereik. De kenmerken van deze woning zijn als volgt:

Beschikbaar vanaf : 01-07-2020, voor onbepaalde tijd. Type object : studio Oppervlakte : 32 m²

Locatie Straat : Markt 206 Postcode : 7551 CH Plaats : Hengelo

Faciliteiten Oplevering : gestoffeerd

Financieel Kale huurprijs: € 564,45 Voorschot Servicekosten: € 92,50 Voorschot gas/water/licht: € 75,00 Minimale waarborgsom: € 731,95

Plattegrond, foto’s en Q&A: Deze kunt u vinden in de bijlage van deze mail. Let op: dit zijn voorbeeldfoto’s van een showwoning en zijn niet van de beschikbare woning. De plattegrond is indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Indeling: In het gebouw zijn in totaal 83 studio’s en appartementen gerealiseerd. Alle woonruimtes zijn voorzien van een luxe keuken met o.a. afzuigkap, koelkast, combi-oven en een vaatwasser. De woonruimtes beschikken allen over een fraaie vloer en gordijnen. Je hoeft dus alleen maar je eigen meubels mee te nemen. Wonen in de Robijn is niet alleen wonen in je eigen zelfstandige woning. Het concept biedt veel meer. Zo zijn er loungeruimtes, een fitness ruimte, sauna en nog veel meer gezamenlijke faciliteiten. Kortom: een hele prachtige woonbelevenis in het hartje van Hengelo.

Inkomenswens: De inkomenswens is gebaseerd op de totale huurprijs. Uw netto inkomen dient minimaal gelijk te zijn aan 2.5 keer de totale huurprijs (inclusief servicekosten en voorschot gas/water/licht).

Bezichtiging: Heeft u interesse in een bezichtiging, dit kan direct! Ik wil u daarom vriendelijk verzoeken om te reageren op deze advertentie en uw financiële situatie toe te lichten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Markt Hengelo

Extra informatie

Douche
Lift
Intercom
Dakterras
In het centrum
Vrij uitzicht
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 565 p/m
Beschikbaar per
Direct