Advertentie verwijderd

Appartement Soestdijkerstraatweg in Hilversum

1213 VT Hilversum (Noord-Holland)

€995 Huurprijs p.m.
57 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Prijsverlaging ivm verbouwing van € 1095,00 naar € 995,00 exclusief lasten.

Op gunstige locatie, nabij centrum, NS- station Hilversum sportpark en de uitvalswegen A27 en A1 gelegen een royale zolderetage met eigen voorzieningen. Een parkeerplaats aanwezig. Geschikt voor maximaal 2 personen.

Gezamenlijk entree, hal, trap naar 2e etage.

Appartement: Hal, nisje met aansluiting voor wasmachine en droger. Grote woonkamer met aansluitend een luxe open keuken voorzien van koelkast, oven en Belgisch hardsteen werkblad. Slaapkamer. Badkamer met zwevend toilet, wastafel en douchecabine.

Huurperiode minimaal 12 maanden. Huurprijs is exclusief voorschot voor € 155,00 kabel en internet, voorschot gas, water en elektra. Exclusief overige kosten. Huisdieren en rokende personen niet toegestaan. Voor maximaal 2 personen. Gunning eigenaar.

Interesse in een bezichtiging? Bel telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of email emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Rotsvast heeft de gegeven informatie met zorg samengesteld, desalniettemin kunnen er vanwege wijzigingen, zet- en drukfouten of andere redenen, afwijkingen zijn tussen voorgaande en het daadwerkelijke object. In een dergelijk geval zullen de bepalingen in de huurovereenkomst doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de door Rotsvast gegeven informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Soestdijkerstraatweg Hilversum

Extra informatie

Bad

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Direct