Advertentie verwijderd

Appartement Havenstraat in Hilversum

1211 KH Hilversum (Noord-Holland)

€595 Huurprijs p.m.
20 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Op loopafstand van het centrum en station van Hilversum gelegen een studio op de eerste verdieping met eigen voorzieningen, ligging aan de voorzijde van het pand.

Indeling; Gezamenlijk entree, hal. Grote lichte woon/slaapkamer met keukenblok voorzien van koelkast en 2 pits kookstel. Badkamer voorzien van douche en toilet. Geen wasmachine aansluiting aanwezig.

Huurprijs exclusief 100,- voor gas, water en elektriciteit. Minimale huurperiode 12 maanden. Geschikt voor één werkend persoon. Huisdieren en roken niet toegestaan. Gunning eigenaar.

Interesse in een bezichtiging? Bel telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of email emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Rotsvast heeft de gegeven informatie met zorg samengesteld, desalniettemin kunnen er vanwege wijzigingen, zet- en drukfouten of andere redenen, afwijkingen zijn tussen voorgaande en het daadwerkelijke object. In een dergelijk geval zullen de bepalingen in de huurovereenkomst doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de door Rotsvast gegeven informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
20 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Havenstraat Hilversum

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 595 p/m
Beschikbaar per
Direct