Advertentie verwijderd

Appartement Spoorstraat in Hilversum

1211 EZ Hilversum (Noord-Holland)

€1.350 Huurprijs p.m.
100 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Heerlijk wonen in hartje Hilversum. Wilt u luxe en ruimtelijk wonen met alles binnen handbereik? Dat kan in dit moderne 3-kamer appartement met groot terras. De trein en bus stoppen voor de deur en met 5 minuten staat u in het winkelcentrum. Om de hoek zijn er diverse mogelijkheden om een hapje te eten of een terrasje te pakken.

Het ruime en lichte appartement is gelegen op de 1e woonlaag en beschikt over een moderne open hoekkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combimagnetron. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Appartement is voorzien van 2 slaapkamers (ca. 13 m2 en 10 m2)en een separaat toilet De buitenruimte (terras van ca. 15 m2) gelegen op het zuidwesten is vanuit de woonkamer middels een schuifpui te bereiken.

Huurprijs € 1.350,- per maand. De servicekosten bedragen € 90,20 per maand.

Beschikt u over een auto? In de ondergelegen parkeergarage kunt u een parkeerplaats huren voor € 117,- per maand.

Huurprijs € 1350,- per maand exclusief € 90,20 servicekosten

Om in aanmerking te komen voor de woning dient uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal € 64.800,- te bedragen. Daarnaast vragen wij een waarborgsom van één maand huur. Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Bij alle verhuringen geldt _ ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2011
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Spoorstraat Hilversum

Extra informatie

Balkon
Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar