Advertentie verwijderd

Appartement Spoorstraat in Hilversum

1211 EZ Hilversum (Noord-Holland)

€1.250 Huurprijs p.m.
79 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Meer informatie over dit object is ook te vinden op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Heerlijk wonen in hartje Hilversum. Wilt u luxe en ruimtelijk wonen met alles binnen handbereik? Dat kan in dit moderne 3-kamer appartement met balkon. De trein en bus stoppen voor de deur en met 5 minuten staat u in het winkelcentrum. Om de hoek zijn er diverse mogelijkheden om een hapje te eten of een terrasje te pakken.

Het ruime en lichte drie kamer appartement van ca. 79 m² is gelegen op de 4e woonlaag en beschikt over een moderne open hoekkeuken met eiland v.v. gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combimagnetron. De luxe badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Separaat toilet, 2 slaapkamers, Het balkon is vanuit de woonkamer middels een schuifpui te bereiken. Berging in de onderbouw.

Huurprijs € 1.250,- per maand. De servicekosten bedragen € 90,20 per maand. Beschikt u over een auto? In de ondergelegen parkeergarage kunt u een parkeerplaats huren voor € 117,- per maand.

Huurprijs € 1.250,- exclusief € 91,20

Bijzonderheden De laminaatvloer zal ter overnamen om niet worden aangeboden.

Om in aanmerking te komen voor de woning dient uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal € 60.000,- te bedragen. Daarnaast vragen wij een waarborgsom van één maand huur. Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Bij alle verhuringen geldt – ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
79 m²
Inhoud
205 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Spoorstraat Hilversum

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar