Advertentie verwijderd

Appartement Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum

1214 BE Hilversum (Noord-Holland)

€895 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

In het gezellige winkelgebied Gijsbrecht van Amstelstraat bieden wij aan een 2 kamer appartement met een ruim dakterras, geheel gemeubileerd. De Gijsbrecht kenmerkt zich door haar centrale ligging in de directe nabijheid van voorzieningen en het gevarieerde winkelaanbod.

Indeling: Begane grond: entree, hal(plek voor fiets binnen) trap 1e verdieping, ruim dakterras met tuin set en houten vloer. Appartement: entree, hal, toilet., douchecel en was meubel ,centraal ventilatie systheem. Lichte woonkamer met laminaat vloer, open keuken linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. koelkast, 4-pits gasstel, wasemkap en magnetron. Slaapkamer met grote kledingkast.

Huurprijs incl. water,gas en electra op eigen naam. Huisdieren niet toegestaan. Woning is geschikt voor 1 werkend persoon linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. de winkel beneden. Gunning eigenaar.

INTERESSE? Reageer via de kontakt knop naast deze advertentie, of email naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Rotsvast heeft de gegeven informatie met zorg samengesteld, desalniettemin kunnen er vanwege wijzigingen, zet- en drukfouten of andere redenen, afwijkingen zijn tussen voorgaande en het daadwerkelijke object. In een dergelijk geval zullen de bepalingen in de huurovereenkomst doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de door Rotsvast gegeven informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Gijsbrecht van Amstelstraat Hilversum

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.