Advertentie verwijderd

Appartement Meeuwenstraat in Hoofddorp

2134 DV Hoofddorp (Noord-Holland)

€1.027 Huurprijs p.m.
79 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Dit leuke 3-kamerappartement van ca. 79 m2 uit 2007 is beschikbaar in Floriande te Hoofddorp.

Complex: Aan de noord-west rand van Hoofddorp vormt Floriande met bijna 7000 woningen en ruim 18.000 inwoners de grootste nieuwbouwlocatie van de gemeente Haarlemmermeer. Sinds 2006 heeft Floriande een eigen winkelcentrum in het zuidelijke gedeelte van de wijk met ongeveer 35 winkels, waaronder 2 supermarkten. Boven het winkelhart dat is gelegen aan een aantrekkelijk centraal plein zijn 120 huurappartementen gerealiseerd.

Indeling: Gang, rechts hoofdslaapkamer, links kleine slaapkamer, badkamer met douche en toilet, wastafel en wasmachine aansluiting, woonkamer met open keuken inclusief inbouwapparatuur en composiet aanrechtblad, stookruimte voor cv-ketel en mechanische ventilatie en (frans)balkon. Daarnaast een aparte berging. In de directe omgeving zijn zeer ruime (gratis) parkeervoorzieningen aanwezig.

De huurvoorwaarden: De eigenaresse stelt heeft een inkomenseis ingesteld voor deze woningen. Men dient per maand minimaal 4,25 X de maandhuur bruto per maand te verdienen.

Wanneer het appartement wordt gehuurd door twee of meer personen, geldt een inkomenseis van 50% van het norminkomen bruto per persoon. Tevens dient er een bankgarantie of waarborgsom te worden afgegeven ter grootte van 3 maanden huur.

Indien u zelfstandig ondernemer bent, dient u aan te kunnen tonen middels een accountantsverklaring dat u tenminste het laatste jaar heeft voldaan aan de gestelde inkomenseis. Tevens dient er een bankgarantie of waarborgsom afgegeven te worden van tenminste 3 maanden huur.

De weergegeven foto's zijn van een vergelijkbare woning in hetzelfde complex.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2007
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
79 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Meeuwenstraat Hoofddorp

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.027 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar