Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Grote Oost in Hoorn

1621 BR Hoorn (Noord-Holland)

€1.150 Huurprijs p.m.
147 m²
5 kamers
Kaal

Over deze woning

Gelegen op één van de meest historische locaties in Hoorn komt deze fraai gelegen, gerenoveerde winkelruimte voor huur beschikbaar.

Het pand is uitstekend geschikt voor zowel detailhandel, zakelijke of maatschappelijke dienstverlening ook creatieve dienstverlening kan hier de nodige inspiratie opdoen en/of anderen inspireren.

Afhankelijk van het gebruik kan de winkel dus ook tot uw kantoor of atelier of praktijkruimte worden bestemd.

Het betreft een, in de jaren negentig vergroot, rijksmonumentaal herenhuis met op de begane grond een representatieve bedrijfsruimte. En een op de eerste en tweede etage gelegen bovenwoning, deze is separaat te huur.

De bedrijfsruimte kenmerkt zich door de forse etalage met een breedte van 5 meter welke voldoende mogelijkheden biedt om uw bedrijf te presenteren. Tevens zorgt dit forse raampartij voor een prettige natuurlijk lichtval in het pand.

Begane grond

Via de gemeenschappelijke toegang bereikt u de bedrijfsruimte, dit betreft een geheel naar wens in te delen open ruimte, met achterin een nieuwe keukenpantry en separaat toilet.

Verder treft u nog extra bergruimte onder de trap (trapkast).

Er is voorzien in een verlaagd plafond met verlichtingsarmatuur eventueel kan u er ook voor opteren om in het eerste deel het balkenplafond in het zicht te brengen. Dit geeft de ruimte extra cachet en de hoogte neemt ter plaatse toe van 2,50 m1 tot circa 3.50 meter.

Kenmerken

Dit pand is een prachtig visitekaartje voor u bedrijf en gelegen op een prominente locatie in het hart van de historische binnenstad van Hoorn.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
147 m²
Perceeloppervlakte
76 m²
Inhoud
600 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Grote Oost Hoorn

Extra informatie

Kabel TV
Internetverbinding
Opslagkamer
Mechanische ventilatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar