Advertentie verwijderd

Appartement Albers Pistoriusweg in Houten

3991 AW Houten (Utrecht)

€995 Huurprijs p.m.
33 m²
1 kamer
Bestaande bouw

Over deze woning

WONEN VAN NU

Studio32AP staat voor 32 te bouwen single woningen aan de Albers Pistoriusweg in Houten. Het bouwplan bestaat uit 8 clusters van 4 studio's. Elk cluster heeft 4 kelderruimten, 2 vrijstaande beneden- en 2 vrijstaande bovenwoningen. Het gebouw is een fraai en strak vormgegeven ontwerp met een moderne uitstraling. Wonen, werken, eten en slapen…. op 33 m2! Door gebruik te maken van beweegbare elementen is het mogelijk, om iedere functie voldoende ruimte te bieden. De vouw-pui in de voorgevel is geheel te openen waardoor er een mooie verbinding met de overdekte buitenruimte ontstaat.

De studio’s zijn onderhoudsarm en energieneutraal ontworpen en zijn voorzien van een aantal extra's die energie opwekken. Op het dak bevinden zich zonnepanelen en op het terrein bevinden er per 2 clusters 1 warmte/koude luchtwisselaar. Boven het plafond van de doucheruimte bevindt de ventilatie unit met warmte terugwinsysteem. Boven de keuken is een unit gemonteerd om de studio te verwarmen of te koelen. In het terrein wordt per 2 clusters een wateropslagtank aangebracht om het hemelwater op te vangen. Dit wordt gebruikt voor spoelwater van de closets en voor de beplanting.

Iedere studio beschikt over 15m² kelderruimte die bereikbaar is via het gemeenschappelijk trappenhuis. De studio wordt compleet opgeleverd met een uitklapbaar bed (afmeting 1600 x 2100) met elektrisch verstelbare lattenbodem en matras en een uitklapbare eet- / werktafel. De studio's zijn standaard voorzien van een compleet afgewerkte keuken, inclusief inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, oven met magnetronfunctie, afzuigkap, koelkast met vriesvak en een inbouw was-droog-combinatie. Tevens wordt de studio geleverd met een compleet afgewerkte badkamer inclusief wandcloset, douche met thermostatische douchekraan en glijstang-set en wastafel met spiegelkast.

Studio32AP is gelegen aan de Albers Pistoriusweg, een rustige weg, dichtbij het Oude Dorp en het centrum van Houten. Het landschap rondom de locatie van Studio32AP werd oorspronkelijk gebruikt voor fruit- en veeteelt. Deze sfeer zal herleven middels veel gras, een weide met schapen en fruitbomen, groot circa 2100 m2.

Kenmerken:

 • Centrale ligging in Houten
 • Landelijk wonen
 • Modern gebouwontwerp
 • Innovatief woonconcept
 • Overdekte eigen buitenruimte
 • Eigen parkeerplaats
 • Uitstekend wooncomfort
 • Energieneutraal

Bijzonderheden huur:

 • Bezichtiging uitsluitend mogelijk na het aanleveren van het inschrijfformulier.
 • De woning wordt te huur aangeboden voor onbepaalde tijd.
 • Huur is exclusief nutsvoorzieningen welke € 30,- bedragen en inclusief bijdrage van de Vereniging van Eigenaren.
 • Bij aanvang overeenkomst dient er een waarborgsom gestort te worden groot 1 maand huur á € 995,-.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Woonoppervlakte
33 m²
Perceeloppervlakte
3016 m²
Inhoud
114 m³
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Albers Pistoriusweg Houten

Extra informatie

Garage
Toilet in badkamer
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar