Advertentie verwijderd

Appartement Hoofdstraat in Leiderdorp

2351 AR Leiderdorp (Zuid-Holland)

€900 Huurprijs p.m.
54 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dit toffe appartement gelegen aan een van de oudste straten van Leiderdorp komt vrij per 1 augustus 2021. De woning bevindt zich op de tweede en derde etage van het pand. Bij binnenkomst op de tweede etage bevindt je je meteen in de woonkamer. Aan de linkerzijde bevindt zich vervolgens de keuken en daarnaast de badkamer die eveneens ruimte biedt voor het aansluiten van een wasmachine. In de woonkamer vallen direct de drie grote raampartijen op de zorg dragen voor een heerlijk lichte ruimte. De woonkamer is lekker 'rechttoe rechtaan', waardoor de je de ruimte optimaal kunt benutten. In de hoek van de woonkamer vind je de open trap richting de slaapkamers waarvan er één uiteraard ook eenvoudig kan worden gebruikt als werkkamer. De slaapkamers zijn met elkaar verbonden met behulp van een directe deur.

De woning beschikt over een berging op de begane grond (± 5m2) die je deelt met de andere bewoners van Hoofdstraat 186.

Vanaf de Hoofdstraat in Leiderdorp bevindt je je met 15 minuten fietsen in het centrum van Leiden. Er is een bushalte op steenworpafstand met een directe verbinding naar het centraal station.

Ben jij enthousiast geworden van dit leuke appartement? Laat het ons weten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Hoofdstraat Leiderdorp

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.