Advertentie verwijderd

Studio Orleansplein in Maastricht

6217 LB Maastricht (Limburg)

€655 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Prachtige en nette studio op een TOP locatie in Maastricht.

De studio beschikt over een pantry, eigen badkamer en toilet. De studio is gelegen op de 2e verdieping aan de achterzijde van het pand. De studio heeft een oppervlakte van ruim 25m2. Er ligt een prachtige laminaat vloer en de muren zijn strak afgewerkt.

Je eigen badkamer is volledig betegeld en deze is voorzien van: Douche, wastafel, toilet en mechanische ventilatie. De pantry is voorzien van een koel/vries kast, wastafel met fontein.

Tevens bevind zich in het pand nog een grote gezamenlijke keuken die je mag delen met 4 medebewoners. De gezamenlijke keuken is voorzien van kookplaat, afzuigkap, wastafel met fontein, koel/vrieskast. Beneden in de hal bevinden zich de wasmachine en droger waar je gebruik van mag maken.

Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar, openbaar vervoer is om de hoek en universiteiten en Hogescholen zijn in de buurt. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar, openbaar vervoer is om de hoek en universiteiten en Hogescholen zijn in de buurt. Het bruisende centrum van Maastricht bevind zich op nog geen 10 minuten loopafstand

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Orleansplein Maastricht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 655 p/m
Beschikbaar per
Direct