Advertentie verwijderd

Appartement Hoogbrugstraat in Maastricht

6221 CN Maastricht (Limburg)

€1.395 Huurprijs p.m.
143 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Midden in het hart van Wyck met zijn karakteristieke panden, sfeervolle winkels en restaurant ligt dit volledig gerenoveerde bovenhuis (3 woonlagen). De woning is na een lange renovatie periode klaar voor gebruik en van alle gemakken voorzien.

Indeling van de woning: De voordeur aan de Hoogbrugstraat geeft u toegang tot het ruime trappenhuis. Er is een prachtige nieuwe houten trap gemaakt die u naar de verdieping brengt. 1e etage, overloop met toegang tot de woonkamer (26m²) die een speelse L-vormige indeling heeft. De vloer is betegeld en de wanden zijn mooi strak gestuukt. Er is een mooie raampartij dat uitzicht biedt op de straatzijde en zelfs aan de zijkant is een klein raampje dat leuk uitzicht biedt op de Hoogbrugstraat richting Wilhelminasingel.

De gesloten keuken (19,5m²) is met recht een woonkeuken te noemen. Deze is gelegen aan de achterzijde van het pand. Over de gehele lengte van de keuken is een aanrecht met kasten (boven- en onder) gemaakt met daarin de 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. De achterwand is met een mozaiek wandtegel betegeld. Hier is tevens de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. In het plafond zijn inbouwspots weggewerkt. Op de overloop is onder de trap een ruim toilet gerealiseerd met hangcloset en fonteintje.

Via het trappenhuis bereikt u de 2de verdieping met aan de voorzijde de ruime slaapkamer 28m² waarvan de vloer is bekleed met Marmoleum vloerbedekking en er zijn inbouwspots in het plafond verwerkt. Aan de achterzijde is de grote badkamer (19,5m²) gerealiseerd met daarin een grote douche met glazendouchewand, te betreden van 2 zijde en v.v. een regendouche en handdouche. Er is een toilet (hangcloset) en dubbele wastafel. De vloer is betegeld de wanden zijn gestuukt en er zijn inbouwspots in het plafond.

Via de overloop en het trappenhuis heeft u toegang tot de 3de etage. Hier is een mooie ruime zolderkamer. Hier staat de c.v. installatie gecombineerd met een warmwaterboiler en er staat opgesteld een luchtfilterverversing installatie. Er zijn 3 royale dakvenster gerealiseerd zodat er optimaal licht inval is. De vloer is eveneens met marmoleum bedekt.

Bijzonderheden:

  • Inhoud van de woning 457m³ ; woonoppervlak 143 m²;
  • geheel nieuw gerenoveerd bovenhuis;
  • De vloerbedekking op trappen, overlopen, slaapkamer is Marmoleum, de woonkamer, keuken en badkamer zijn betegeld met een grote vloertegel (grijstint);
  • Er komt nog raamdecoratie;
  • Parkeren: met een parkeervergunning (aanvragen bij Gemeente Maastricht);
  • aanvaarding : direct.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1686
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
143 m²
Perceeloppervlakte
106 m²
Inhoud
800 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Hoogbrugstraat Maastricht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.395 p/m
Beschikbaar per
Direct