Advertentie verwijderd

Huis van Akenweg in Maastricht

6218 HL Maastricht (Limburg)

€1.750 Huurprijs p.m.
150 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Sfeervolle en bovendien uitstekend onderhouden woning gesitueerd op een rustige en tevens verkeersluwe woonlocatie aan de rand van de geliefde wijk Oud-Caberg.

Indeling: Begane grond: Ruime hal met toegang tot de keuken, woonkamer en studeerkamer. Vanuit de ruime woonkamer voorzien van prachtig houten vloer bereikt u de sfeervolle authentieke keuken. De half open keuken kijkt uit op de binnenplaats en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, oven en vaatwasser. Aansluitend aan de woonkamer en de keuken is de studeerkamer gesitueerd. Eigen tuin aan de overzijde van de woning.

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca.17 m²) met toegang tot de eerste verdieping waarop drie ruime slaapkamers en de badkamer zijn gesitueerd. De eerste slaapkamer (21 m²), de tweede slaapkamer (10 m²) en de derde slaapkamer (18 m²). De badkamer is voorzien van een douche, bad en wastafel. Daarnaast is op deze verdieping ook een berging met witgoedaansluiting. Er zijn diverse kelders aanwezig waaronder een wijnkelder.

Extra info:

  • Woning is netjes onderhouden
  • Mogelijkheid parkeergelegenheid onder carport (€ 25,- meerprijs)
  • Mogelijkheid parkeergelegenheid parkeerplaats (€ 15,- meerprijs)
  • Hardhouten kozijnwerk met draai-/kiepvensters
  • Huurprijs exclusief gas, water en elektra
  • CV-abonnement € 10,- per maand
  • Niet beschikbaar voor studenten.

Algemene info: Landelijk gebied binnen de grenzen van Maastricht met prima hardloop/wandel mogelijkheid in de velden van Oud Caberg. In de nabije omgeving is er volop 'openbaar groen' en zijn er goede voorzieningen op het gebied van o. a. winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatie. De historische binnenstad van Maastricht is eenvoudig en snel te bereiken. Bovendien zijn er op korte afstand prima aansluitingen op de snelwegen in de richting van o. a. Eindhoven, Heerlen en Luik.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
150 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
van Akenweg Maastricht

Extra informatie

Tuin
Bad
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.750 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar