Advertentie verwijderd

Appartement Akersteenweg in Maastricht

6227 AB Maastricht (Limburg)

€590 Huurprijs p.m.
28 m²
1 kamer
Bestaande bouw

Over deze woning

TE HUUR - STUDIO - MAASTRICHT

Studio gelegen op de eerste etage met eigen keukenblokje en vide om te slapen. Op de begane grond bevind zich een ruime tuin te delen met de kamers op de begane grond. Gunstig gelegen door de directe nabijheid bij het MUMC en alle winkelvoorzieningen op loopafstand.

INDELING Souterrain De kelders zijn voorzien van verlichting en verwarming.

Begane grond: Algemene entree en 2 kamers

1e verdieping Hier bevind zich de studio van circa 28 m2 (inclusief entresol). De studio’s maken gebruik van de aparte gezamenlijke ruime badkamer met wastafel, toilet en douche op de 1e verdieping. De studio beschikt over een eigen keuken-pantry. Op de entresol (vide) is de slaapgelegenheid. Deze is bereikbaar via een vaste trap.

TUIN Via de achterdeur en trap is de lager gelegen en geheel omsloten stadstuin bereikbaar. De tuin ligt op het zuiden, biedt veel privacy, heeft een groot terras en is circa 180 m2 groot. Vanuit de hal is de kelderruimte bereikbaar. Vanuit de kelder is er ook directe toegang tot de achtertuin.

KENMERKEN Huur: € 480,00 Voorschot G/W/E: € 75,00 Servicekosten: € 35,00 Totale huur: € 590.00 Waarborgsom: € 880,00

Deze informatie is door 'makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.' Makelaardij samen met de eigenaar met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt er geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het huren van woonruimte brengen we 150 euro in rekening bij de huurders voor het verrichten van een check en opmaken van de huurovereenkomst.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953
Woonoppervlakte
28 m²
Inhoud
60 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Akersteenweg Maastricht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 590 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar