Advertentie verwijderd

Appartement Alexander Battalaan in Maastricht

6221 CC Maastricht (Limburg)

€600 Huurprijs p.m.
20 m²
1 kamer
Bestaande bouw

Over deze woning

Moderne kamer in statig herenhuis op toplocatie in hartje Wyck. In een rustige straat, en toch direct in het bruisende stadsleven van Maastricht met het Centraal Station op enkele minuten lopen. Het huis heeft een bijzondere status. Mooie, hoge plafonds, ruime tuin aan de achterzijde, voldoende gelegenheid om de fietsen te stallen en een gezamenlijke eetkeuken. De kamers zijn allemaal volledig ingericht met (dubbel) bed, kledingkast, bureau met stoel, zitje en aankleding. (lampen, schilderijtjes). Voorzien van laminaat en gordijnen.

De kamer op de eerste verdieping aan de achterzijde is per 1 april 2021 beschikbaar. Prachtige kamer met authentieke hoge plafond en schouw. Ingericht met lichte, moderne meubels. Aan de achterzijde is ruimte voor eigen kitchenette.

Bijzonderheden: Alleen studenten toegestaan. Geen huisdieren. Geen rokers. Minimale huurtermijn is een jaar.

Kale huur: € 400,- Voorschot linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..: € 80,- Voorschot servicekosten: € 120,- Totale prijs: € 600,- Waarborg: € 1.200,-

Deze informatie is door 'makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.' Makelaardij samen met de eigenaar met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt er geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het huren van woonruimte brengen we 150 euro in rekening bij de huurders voor het verrichten van een check en opmaken van de huurovereenkomst.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
20 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Alexander Battalaan Maastricht

Extra informatie

Aan rustige weg
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar