Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwstraat in Maastricht

6211 CR Maastricht (Limburg)

€1.795 Huurprijs p.m.
120 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Wonen in het stads hart van Maastricht in een prachtig, geheel gerenoveerd monumentaal pand. Deze unieke kans is binnenkort beschikbaar in de Nieuwstraat te Maastricht. Het pand biedt 2 exclusieve appartementen met veel ruimte en privacy.

  • APPARTEMENT 1: ca. 120m2 gelegen op de 1e verdieping van dit monumentaal pand: ruime woonkamer met hoge plafonds en grote raampartijen. Luxe leef-keuken met toegang tot het ruime dakterras.

  • 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Huurprijs: €1.895,- excl. service kosten: €70,-

  • APPARTEMENT 2: ca. 100m2 verdeeld over 2 woonlagen gelegen op de 2e en 3e verdieping. Ruime woonkamer met luxe keuken met kookeiland met natuurstenenblad en voorzien van div. apparatuur. Ruim dakterras. 2 slaapkamers met luxe badkamer. Huurprijs: €1.795,- excl. service kosten: €70,-

*foto's geven enkel een impressie en kwaliteit van de afwerking. Hebben we je interesse gewekt? neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een afspraak!

*De informatie en afmetingen van dit object is met zorg opgesteld, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid, aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend*

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Nieuwstraat Maastricht

Extra informatie

Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.795 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar