Advertentie verwijderd

Appartement Alexander Battalaan in Maastricht

6221 CC Maastricht (Limburg)

€460 Huurprijs p.m.
26 m²
1 kamer
Bestaande bouw

Over deze woning

Moderne kamer in statig herenhuis op toplocatie in hartje Wyck. In een rustige straat, en toch direct in het bruisende stadsleven van Maastricht met het Centraal Station op enkele minuten lopen. Het huis heeft een bijzondere status. Mooie, hoge plafonds, ruime tuin aan de achterzijde, voldoende gelegenheid om de fietsen te stallen en een gezamenlijke eetkeuken. De kamers zijn allemaal volledig ingericht met (dubbel) bed, kledingkast, bureau met stoel, zitje en aankleding. (lampen, schilderijtjes). Voorzien van laminaat en gordijnen.

De ruime kamer op de derde verdieping is per 1 juni 2021 beschikbaar. De kamers zijn allemaal volledig ingericht met (dubbel) bed, kledingkast, bureau met stoel, zitje en aankleding. (lampen, schilderijtjes). Voorzien van laminaat en gordijnen.

De totale prijs, inclusief gas, water, elektra, internet, meubilair bedraagt € 600,- per maand. Minimale huurtermijn is 1 jaar. Waarborg twee maanden.

Kale huur: € 460,- Voorschot linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..: € 65,- Voorschot servicekosten: € 95,- Totale prijs: € 620,- Waarborg: € 1.240,-

Deze informatie is door 'makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.' Makelaardij samen met de eigenaar met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt er geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het huren van woonruimte brengen we 150 euro in rekening bij de huurders voor het verrichten van een check en opmaken van de huurovereenkomst.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
26 m²
Inhoud
54 m³
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Alexander Battalaan Maastricht

Extra informatie

Aan rustige weg
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 460 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar