Advertentie verwijderd

Kamer Dokter Nevenstraat in Maastricht

6224 DD Maastricht (Limburg)

€1.890 Huurprijs p.m.
65 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Luxe gemeubileerd appartement met 4 slaapkamers in het moderne campuscomplex 'Wauwhaus'. Het appartement is uitgerust vier ruime slaapkamers (±14m²) met ieder een tweepersoonsbed (140x210cm), royale kleding- & opbergkast, bureau & stoel, lounge, eigen wastafel en high-speed internet. Verder deel je samen een ruime woonkamer met luxe open keuken (incl. inbouwapparatuur), balkon en moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Het appartement is enkel in zijn geheel te huur en gelegen op de eerste etage. Zie plattegrond voor de exacte ligging in het complex.

Het complex met 127 bewoners is van alle gemakken voorzien om te wonen, studeren, ontmoeten en ontspannen. Er is een grote ontmoetingsruimte op de begane grond met gemeenschappelijke keuken, drie studieruimtes, chill out area, Miele wasserette en fietsenstalling. Daarnaast is het mogelijk om een parkeerplaats voor de auto te huren in de ondergrondse garage voor €50,00 per maand. Kijk voor meer informatie ook op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Dokter Nevenstraat Maastricht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.890 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.