Advertentie verwijderd

Kamer Dokter Nevenstraat in Maastricht

6224 DD Maastricht (Limburg)

€732 Huurprijs p.m.
21 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Luxe gemeubileerde studio in het moderne campuscomplex 'Wauwhaus'. De studio is uitgerust met een tweepersoonsbed (140x210cm), moderne en-suite badkamer, luxe open keuken (incl. inbouwapparatuur), royale kleding- & opbergkast, bureau met stoel, lounge sofa en high-speed internet. De studio is gelegen op de begane grond (zuidzijde). Zie plattegrond voor de exacte ligging in het complex.

Het complex met 127 bewoners is van alle gemakken voorzien om te wonen, studeren, ontmoeten en ontspannen. Er is een grote ontmoetingsruimte op de begane grond met gemeenschappelijke keuken, drie studieruimtes, chill out area, Miele wasserette en fietsenstalling. Daarnaast is het mogelijk om een parkeerplaats voor de auto te huren in de ondergrondse garage voor €50,00 per maand. Kijk voor meer informatie ook op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
21 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Dokter Nevenstraat Maastricht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 732 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.