Advertentie verwijderd

Appartement Kleine Gracht in Maastricht

6211 CB Maastricht (Limburg)

€1.100 Huurprijs p.m.
61 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Stijlvol, gemeubileerd appartement in een authentiek gerenoveerd, modern complex in het centrum van Maastricht.

De entree met trappenhuis of lift brengt u naar de 1ste verdieping alwaar het appartement is gelegen. Het luxe appartement is opgebouwd uit een grote ruimte met in het midden een blok waar keuken v.v. alle moderne apparatuur, een wasruimte met wasmachine-droger combinatie, het toilet en de badkamer v.v. een inloopdouche en een wastafel met meubel. Het appartement is op een hoek gelegen, waardoor veel lichtinval. In een kastenwand zijn twee eenpersoons bedden (uitklapbaar).

BIJZONDERHEDEN: De huurprijs is incl. service kosten, tv en internet abonnement, excl. verbruik gas, water en elektriciteit. Het appartement heeft een geoliede, whitewash houtenvloer. In het souterrain bevindt zich een privé berging en een sportruimte (gezamenlijk gebruik). Aan de achterzijde is een grote stadstuin met een overdekt fietsenstalling waar de bewoners van het complex allen gebruik van kunnen maken.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Kleine Gracht Maastricht

Extra informatie

Tuin
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.100 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.