Advertentie verwijderd

Appartement Burgwal in Oss

5341 CS Oss (Noord-Brabant)

€1.150 Huurprijs p.m.
95 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Mooi, ruim appartement (95 m2) middenin het centrum van Oss. Geschikt voor jong en oud, lift aanwezig. Royale woonkamer met ruim balkon, luxe keuken (voorzien van moderne inbouwapparatuur), bijkeuken, twee slaapkamers en badkamer met ligbad en aparte douche, separate toiletruimte. Er is een gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging.

Maximale huurperiode is 2 jaar met mogelijke verlenging. Huurprijs is excl. voorschot (voorschot stookkosten € 90,-), gemeentelijke heffingen en servicekosten VvE (€ 60,-). Electra dient u zelf aan te vragen.

Richtlijn inkomensgrens huur 1/3 van bruto-inkomen. Gevraagde bijlage ( aan te leveren na bezichtiging ) : o Kopie legitimatiebewijs o Werkgeversverklaring o Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift o Kopie WA verzekering ( = verplicht ) o Verhuurderverklaring vorige verhuurder Zelfstandige dienen recent uittreksel KvK te overleggen en de jaarcijfers over de laatste 2 jaar. Er kan eventueel aanvullend een accountantsverklaring worden gevraagd. Prevenda BV heeft het beheer van de huurwoningen en zal periodiek de woning controleren op woongedrag. Tevens zal er een creditcheck worden uitgevoerd. De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
240 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Burgwal Oss

Extra informatie

Tuin
Bad
Lift
Kelder
In het centrum
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar