Advertentie verwijderd

Kamer Dasseburcht in Oss

5344 LP Oss (Noord-Brabant)

€390 Huurprijs p.m.
12 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Leuke kamer te huur in Oss

Deze kamer is gelegen op de 1e verdieping van een net pand in de wijk de Ruwaard in linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. slechts een kilometer afstand ligt het centrum van Oss. In de wijk bevinden zich diverse winkels en alle andere benodigde voorzieningen. VIa de snelweg bereikt u gemakkelijk en snel de andere grote steden als Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Indeling en omschrijving huur kamer Oss:

1e verdieping Het betreft een kamer op de eerste verdieping. Deze kamer beschikt over een nette vloer en geniet veel lichtinval middels de grote raampartij. De kamer heeft centrale verwarming.

De gezamenlijke keuken op de begane grond beschikt over allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast en gasplaat met afzuigkap. De gezamenlijke badkamer is ook gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een douchecabine, toilet en wastafel met spiegel.

De huurprijs van deze zeer ruime kamer in Oss bedraagt €390,00 inclusief de kosten voor de energie. Voor de waarborgsom dient u rekening te houden met een bedrag van €750,00.

Voor meer informatie ovet het huren van deze leuke kamer in Oss via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
12 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Dasseburcht Oss

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 390 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.