Advertentie verwijderd

Kamer Hooghuisstraat in Oss

5341 CD Oss (Noord-Brabant)

€375 Huurprijs p.m.
10 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Nette kamer te huur in een leuke omgeving in Oss

Deze kamer is gelegen op de eerste verdieping van een net pand in het gezellige centrum van Oss. Diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants en het station zijn op loopafstand bereikbaar. Via de snelweg bereikt u gemakkelijk en snel de andere grote steden als Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Indeling en omschrijving huur kamer Oss:

Deze kamer welke is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van een tapijtvloer en eigen wastafel.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel met spiegel en toilet en deel je met je medebewoners.

De gezamenlijke nette keuken beschikt over allerlei inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. Deze keuken deel je met je medebewoners.

De huurprijs van deze nette kamer in Oss bedraagt € 375,00 inclusief de kosten voor de energie. Voor de waarborgsom dient u rekening te houden met een bedrag van een bedrag van € 750,00.

Voor meer informatie ovet het huren van deze nette kamer in Oss via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
10 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Hooghuisstraat Oss

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 375 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.