Advertentie verwijderd

Appartement Hammarskjoldlaan in Rijswijk

2286 GW Rijswijk (Zuid-Holland)

€900 Huurprijs p.m.
127 m²
5 kamers
Kaal

Over deze woning

In een goed onderhouden complex gelegen riant 5-kamerappartement van maar liefst 127 m2 met balkon. Voorzien van een recentelijk gerenoveerde badkamer en mogelijk laminaatvloer ter overname door de gehele woning. De Hammarskjoldlaan is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, je zit binnen 5 minuten op de snelweg in alle richtingen en het openbaar vervoer stopt voor de deur. Daarbij is winkelcentrum In de Bogaard op nog geen kilometer afstand gelegen voor alle dagelijkse boodschappen.

Op de begane grond bevind zich het afgesloten hoofdentree met bellentableau en de trap/lift naar de 4e etage. Je stapt het appartement binnen in de hal met garderobe en apart toilet. Direct links de gesloten keuken van ca. 16 m2 met toegang tot het balkon en voorzien van een standaard keukenblok met voldoende kastruimte, gasaansluiting en voldoende ruimte voor een gaskookstel met oven, en een koelkast. Vanuit de hal heb je toegang tot 2 kamers van ca. 8 m2, fijne kamers als werk- en of slaapkamer. In de hal heb je ook toegang tot de ruime badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en de aansluiting voor wasmachine en droger. Er bevindt zich ook nog een grote bergkast in de hal. Aan het eind van de hal kom je de woonkamer binnen. Een ruimte van ca. 30 m2. Aan de woonkamer zit aan de achterzijde de toegang tot de ouderslaapkamer, die ook vanuit de badkamer te bereiken is. Een kamer van ca. 12 m2. Aan de voorzijde van het complex, middels een glaswand gescheiden van de woonkamer bevind zich nog een riante kamer van ca. 20 m2 van waaruit je het balkon op kan!

Kortom, een schitterend riant appartement op een prettige locatie!

Huuroverzicht:

  • Kale huur: € 900,00 per maand
  • Servicekosten: € 85,00 per maand (inclusief waterverbruik)
  • Stookkosten: € 80,00 per maand
  • Totaal: € 1.065,00 per maand

Verhuurbeleidsregels voor het huren van de woning:

  • Huurcontract voor onbepaalde tijd met een minimale duur van 1 jaar.
  • Inkomenseis: netto maandinkomen bedraagt minimaal 3 x maandhuur (excl. service -/stookkosten). Inkomen van (eventuele) partner wordt voor de helft meegerekend.
  • Minimale waarborgsom van 1 maand huur + service en/of stookkosten.
  • Bij de huurder worden administratiekosten in rekening gebracht.

Foto's zijn van een ander vergelijkbaar appartement.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
127 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Hammarskjoldlaan Rijswijk

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Direct