Advertentie verwijderd

Appartement Kruisherenstraat in Roermond

6041 HK Roermond (Limburg)

€950 Huurprijs p.m.
120 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Roermond, kruisherenstraat 3b-3c-3d-3e-3f

gelegen op een toplocatie in het centrum van roermond bieden wij u deze 5 geheel nieuwe gelijkvloerse appartementen te huur aan. De appartementen liggen op enkele loopminuten van het centraal station. De appartementen hebben een woonoppervlakte van ± 120 – 145 m².

wonen in roermond is wonen in een eeuwen oude stad met sfeervolle pleinen, straten en gebouwen. Realistisch aangepakte stadsvernieuwingen, conservering van monumenten en historisch karakter van de stad alsmede de ontsluitingen a73 (noord-zuid as) en a68 (oost-west as) maken van roermond een snel bereikbare binnenstad met een hoge verblijfskwaliteit. Deze kwaliteit uit zich door de combinatie van een aantrekkelijk koopcentrum, veel cultuur- en sportieve recreatie en aangenaam wonen!

huurderseisen:

  • inkomen : 2,5 x de maandhuur (€ 2.400 netto) of voldoende aantoonbaar eigen vermogen;
  • inschrijven : inschrijven is verplicht middels het te downloaden inschrijfformulier.

globale indeling:

souterrain: eigen berging. Het souterrain is te bereiken middels een trap welke is voorzien van een fietsgoot en borstels voor een elektrische fiets.

begane grond: entree/hal met meterkast en betegeld toilet met fonteintje. Royale woonkamer met open keuken met kookeiland en voorzien van diverse apparatuur. Berging met witgoedaansluitingen. Vanuit de woonkamer is middels openslaande tuindeuren de patiotuin van ± 15-21 m². Het meest rechtse appartement beschikt over een aparte keuken in plaats van een open keuken.

gang/portaal met tevens toegang tot de patiotuin en het slaapgedeelte.4 appartementen beschikken over 1 slaapkamer.1 appartement beschikt over 3 slaapkamers. Badkamer met wastafel, douche en toilet.

opleveringsniveau:

  • muren : behangklaar
  • vloeren : betonvloer
  • kozijnen : kunststof kozijnen met dubbele beglazing
  • vloerverwarming

wij kunnen u wat betreft wanden en vloeren compleet ontzorgen. In samenwerking met onze partners kunnen wij u een aanbod doen voor het afwerken van de wanden en vloeren. Zodat wanneer u de sleutel krijgt de woning helemaal klaar is!

overige: in het gehuurde zijn geen huisdieren toegestaan.

huurprijs vanaf € 950,00 per maand, excl. G/w/e en servicekosten voorschot servicekosten: nog nader te bepalen

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1979
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Kruisherenstraat Roermond

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar