Advertentie verwijderd

Appartement Kelloggplaats in Rotterdam

3068 JG Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.060 Huurprijs p.m.
99 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

eze 5-kamerwoning (99m2) met balkon bevindt zich op de 7e woonlaag (8 woonlagen in totaal) van de Wiarda flat te Ommoord.

De badkamer, keuken en het toilet worden op dit moment gerenoveerd. De keuken wordt voorzien van een hoekkeuken met vaatwasser. De badkamer wordt voorzien van douche cabine met regendouche, wasmeubel en een medicijnkast. Tevens wordt er een nieuw toilet geplaatst en beschikt het toilet over een eigen fonteintje.

Er is een plattegrond van een standaard 5-kamerwoning bijgevoegd. Op deze plattegrond is een kleine slaapkamer (slaapkamer 3) naast de woonkamer te zien, de muur tussen deze slaapkamer en de woonkamer is opengebroken, dit zorgt voor een mooie ruime woonkamer maar betekent wel dat er één slaapkamer minder aanwezig is in de woning.

Voor het complex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheden en tevens is er een supermarkt aan de overkant van de straat.

De huurprijs voor deze woning bedraagt € 1.060 ,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten à € 96,- De totale huurprijs bedraagt dus € 1.156,-

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste 3.5x bruto de maandelijkse huur, d. w. z. een inkomen van ten minste € 3.710 euro bruto per maand. Het inkomen van een (eventueel) partner kan voor de helft worden meegerekend bij het toetsen van de inkomenseis.

Bezichtigingen voor deze woningen kunnen worden ingepland vanaf 18 september, dit omdat de woning op dit moment verbouwd wordt.

Omdat de woning op dit moment verbouwd wordt hebben wij geen foto’s van de woning zelf, de getoonde foto’s zijn dan ook impressie foto’s. Aan de getoonde foto’s en/of de tekst van de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
99 m²
Inhoud
257 m³
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Kelloggplaats Rotterdam

Extra informatie

Balkon
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.060 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar