Advertentie verwijderd

Kamer Mathenesserweg in Rotterdam

3027 HG Rotterdam (Zuid-Holland)

€675 Huurprijs p.m.
20 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Deze deels gemebeubileerde kamer met eigen douche is per direct beschikbaar welke gelegen is aan de Mathenesserweg Rotterdam West. De Mathenesserweg is een leuke locatie met alle gemakken van de grote stad! Nabij het Visserijplein waar elke donderdag en zaterdag een gezellig markt is.

De ligging is uitstekend ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram voor de deur, metro, bus), (basis)scholen en winkels. Om de hoek ligt het grootste openbare dakpark (met daaronder de Bigshops). Hier vind je moestuinen, restaurants, waterpartijen en mooi aangelegde grasvelden. Het is daar heerlijk recreëren op mooie zonnige dagen.

En op slechts 10 minuten fietsafstand van het centrum en Centraal Station,

De kamer is gelegen aan de voorzijde van het pand op de 4e etage. Mega luxe, want deze kamer beschikt over een eigen douche! In het pand bevionden zich twee toiletten, keuken met inbouwapparatuur en een wasmachine voor gezamenlijk gebruik. Deze faciliteiten worden met 2 medebewoners gedeeld.

De volledige kamer is voorzien van een nette laminaatvloer en uiterst geschikt voor een student of young professional. Let op!: voor deze kamer geldt een huisvestingsvergunning. Meer informatie hierover is te vinden via linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

**Huurcondities: ** Huurprijs: €675,- inclusief G/W/E, kabel tv en internet Waarborgsom: staat gelijk aan 1 maand huur Inkomenseis: minimaal 3 maal de huurprijs bruto Voldoe je zelf niet aan de inkomenseis dan mag er gewerkt worden met de garanstelling van één van de ouders, de inkomenseis welke gehanteerd wordt is minimaal 5 keer de huur bruto Huurperiode: minimaal 12 maanden Woning is geschikt voor woningdelers, maximale bewoning door 3 personen Toewijziging: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid

---

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. De inschrijving is geheel gratis.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/makelaar/Rotterdam

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam Mauritsstraat 30 3012 CJ Rotterdam telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
20 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Mathenesserweg Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 675 p/m
Beschikbaar per
Direct