Advertentie verwijderd

Appartement Einsteinplaats in Rotterdam

3069 TJ Rotterdam (Zuid-Holland)

€900 Huurprijs p.m.
90 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

optie

WONING STAAT ONDER OPTIE!

Ruime 4-kamer huurwoning (ca. 90m2) met balkon en berging op de achtste verdieping in de groene wijk Ommoord. Het NS-station Alexander en de winkelcentra Hesseplaats, Binnenhof en Alexandrium zijn in de nabije omgeving te vinden. Bel direct voor een bezichtiging.

Rustig, gezellig en vooral groen Ommoord is gelegen in de luwte van het stadhart. Niet alleen de wijk heeft een groene aanblik, ook de omgeving is rijk aan natuur: het wijkpark Ommoordse Veld, Bergse Plassen en de Rottemeren. En dan zijn er nog recreatiegebied het Kralingsebos, de Kralingseplas en de Zevenhuizerplas met een stadsstrand in de naastgelegen wijken Kralingen en Nesselande.

Begane grond Centrale overdekte en afgesloten entree met lift. Voor het complex ligt een groot parkeerterrein voor de heilige koe.

Achtste verdieping Entree, tochtportaal, ruime woonkamer met toegang tot het ruime balkon, drie slaapkamers en aparte keuken (eenvoudige opstelling). Badkamer, toilet en berging.

Oppervlakte ca. 90m2; Huurprijs € 900,00 per maand excl. servicekosten; Servicekosten € 46,46 per maand; Verwarming en warmwater door middel van CV-combiketel; Inkomensnorm minimaal € 38.035,-- per jaar; Geen borg van toepassing; Minimale huurtermijn 6 maanden; Verplichte afname van een serviceabonnement ca. € 5,50 inclusief BTW per maand (het eerste jaar gratis, stilzwijgende verlenging en hierna opzegbaar).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
90 m²
Perceeloppervlakte
90 m²
Inhoud
234 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Einsteinplaats Rotterdam

Extra informatie

Kabel TV
Lift
Opslagkamer
Mechanische ventilatie
Aan rustige weg
In woonwijk
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Direct