Advertentie verwijderd

Appartement Cordell Hullplaats in Rotterdam

3068 VA Rotterdam (Zuid-Holland)

€990 Huurprijs p.m.
87 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Dit 4-kamerappartement (2 slaapkamers) met balkon bevindt zich op de 6e verdieping (8 woonlagen in totaal) van de Dekema flat te Ommoord.

De woning is net verbouwd. De woning is voorzien van een nieuwe keuken met inbouw vaatwasser en een elektrische kookplaat. De moderne badkamer beschikt over een wastafel met meubel en spiegel, douche cabine met regendouche; het toilet beschikt over een eigen fonteintje.

Er is een plattegrond van een standaard 4-kamerwoning bijgevoegd. Op de plattegrond is te zien dat er een kleine slaapkamer (slaapkamer 3) grenst aan de woonkamer, in dit geval is de muur tussen die slaapkamer en de woonkamer doorgebroken, de woning heeft dus geen 3 slaapkamers meer maar 2.

Voor het wooncomplex bevindt zich een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeermogelijkheid.

De huurprijs van deze woning bedraagt €990,- De huurprijs is tevens opgebouwd uit het voorschot service- en stookkosten à €86,- De totale maandelijkse huurprijs bedraagt € 1.076,-

De inkomenseis voor deze woning bedraagt ten minste 3.5x bruto de maandelijkse huur, d. w. z. ten minste € 3.465 euro bruto per maand. Bij het toetsen van de inkomenseis kan het inkomen van een (eventueel) partner voor de helft worden meegerekend.

Bezichtigingen voor deze woning kunnen worden ingepland op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1970
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Cordell Hullplaats Rotterdam

Extra informatie

Balkon
Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 990 p/m
Beschikbaar per
Direct