Advertentie verwijderd

Appartement Witte de Withstraat in Rotterdam

3012 BK Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.375 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Gemeubileerd huren op de hipste straat van Rotterdam? Deze 3-kamer woning (ca. 75m2) met balkon aan de achterzijde (ca. 3m2) en een berging in de kelder op de Witte de Withstraat maakt dat mogelijk. Op deze toplocatie vindt u veel kunstgaleries, populaire cafés en gezellige restaurants.

Inkomensnorm gesteld op 4 x de kale huurprijs, bruto per maand. Het laagste inkomen wordt voor 50% meegerekend.

Het appartement is gelegen in het zuidelijke deel van de wijk Cool. In deze hippe wijk kunt u alle kanten op. U parkeert uw auto voor de deur en kunt te voet de stad verkennen. Vanaf Rotterdam Centraal reist u naar andere steden in Nederland. De Lijnbaan, het makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in., het Maritiem Museum en de Markthal zijn voorbeelden van bezienswaardigheden die letterlijk om de hoek liggen.

Globale indeling Begane grond Entree met trappenhuis met toegang tot de kelder en woningen.

2e verdieping Via de trap komt u bij de woningentree met hal. Via deze hal kunt u terecht in elke ruimte van het huis. Een ruime woonkamer met uitzicht op de Witte de Withstraat ,Schiedamse Vest en de Schilderstraat. Een slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Via de keuken kunt u terecht op het balkon dat naar het noorden staat. De badkamer en het toilet zijn te bereiken via de hal.

Algemeen: Oppervlakte woning ca. 75m2 Inhoud woning ca. 268 m3 Oppervlakte buitenruimte ca. 3m2 Oplevering per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Bouwjaar omstreeks 1953 Verwarming linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. stadsverwarming en een centrale voorziening voor het warm water: Voorlopig energielabel E Kale huurprijs € 1.375,- Servicekosten linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..; Minimale huurtermijn van 12 maanden; Inkomensnorm gesteld op 4 x de kale huurprijs, bruto per maand. Het laagste inkomen wordt voor 50% meegerekend.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
268 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Witte de Withstraat Rotterdam

Extra informatie

Kabel TV
Rookkanaal
Aan drukke weg
In het centrum
Vrij uitzicht
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.375 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar