Advertentie verwijderd

Appartement Willem Buytewechstraat in Rotterdam

3024 VG Rotterdam (Zuid-Holland)

€925 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Ben je direct op zoek naar een fijn huur-appartement met 2 slaapkamers in Rotterdam? In deze leuke etagewoning aan de Willem Buytewechstraat voel je je vast snel thuis. De woning bevat onder andere een complete keuken met gasfornuis incl. elektrische oven, een geiser en wasmachine aansluiting. Deze sfeervolle woning is gelegen op de tweede etage.

Zie je jezelf al wonen op letterlijk loopafstand van de Euromast en de wijk Delfshaven? De woning ligt zeer centraal ten opzichte van winkels, het openbaar vervoer (Metrostation Coolhaven), het Centrum van Rotterdam, net als het "Historisch Delfshaven".

Voor de zonaanbidders heeft dit comfortabele appartement een balkon met gezellige openslaande deuren op het zuiden. Het biedt veel privacy en een deels groen uitzicht. Schrijf je gratis in voor deze huurwoning in de wijk Delfshaven en wie weet is dit binnenkort jouw nieuwe thuis!

Indeling:

Gezamenlijke opgang. Gang, keuken ca. 2.80 x 3.25, de keuken is voorzien van leuke keuken, gasfornuis met elektrische oven, geiser en wasmachine aansluiting. Grote woonkamer met erker aan de voorzijde en een leuk balkon met openslaande deuren aan de achterzijde van de woning. Het balkon ligt op het zuiden, toilet douchecombinatie 1.90 x 2.35 en een ruime slaapkamer aan de voorzijde en een tweede slaapkamer aan de achterzijde.

Inkomensnorm:

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een bruto inkomensnorm van 3 maal de kale huurprijs per maand en voor 2 personen gezamenlijke maandinkomen van 4 maal de kale huurprijs bruto per jaar.

Voorwaarden:

  • Je dient te voldoen aan de inkomensnorm
  • 2 maanden waarborgsom betaalbaar voor de aanvang van het huurcontract
  • De huur moet voor de 1e van de betreffende maand op de rekening staan van de beheerder/verhuurder
  • Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
  • Contractduur voor minimaal 12 maanden
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren niet toegestaan
  • ROZ huurcontract (linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.)

Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
200 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Willem Buytewechstraat Rotterdam

Extra informatie

Balkon
In woonwijk
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar