Advertentie verwijderd

Appartement Westerstraat in Sassenheim

2171 CH Sassenheim (Zuid-Holland)

€322 Huurprijs p.m.
77 m²
2 kamers

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Deze bovenwoning in Sassenheim is tijdelijk te huur en ligt op een zeer gunstige ligging ten opzichte van vele benodigdheden zoals verschillende supermarkten en allerlei winkels in een winkelcentrum. Ook vind je een bibliotheek in de buurt. Met een oppervlakte van 77 m² heb je een prachtige woning waar je minimaal zes maanden in kunt wonen. Dat is de garantie die wij bieden bij tijdelijke huurwoningen.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats. Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Servicekosten van de huurwoning

Er komt bij de huurprijs van deze huurwoning in Sassenheim een klein bedrag per maand aan servicekosten, namelijk € 7,41. Alleen met een Mijn makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.-account kun je reageren.

_ _

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Beneden- en bovenwoning)
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Westerstraat Sassenheim

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 322 p/m
Beschikbaar per
Direct