Advertentie verwijderd

Appartement Kanaalweg in Scheemda

9679 HZ Scheemda (Groningen)

€1.000 Huurprijs p.m.
100 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Kanaalweg

Huurprijs €1000,- per maand vanaf 1 augustus 2019

Op goede stand gelegen nieuwe luxe appartementencomplex met vrij zicht over het Winschoterdiep. U wilt lopend uw boodschappen doen? Binnen een straal van 400 meter lopen vindt u twee grote supermarkten. Bij deze supermarkten liggen nog enkele andere winkels, waaronder een kluswinkel, een apotheek en een warme bakker. Daarnaast kent de locatie een goede bereikbaarheid. De Oude Rijksweg biedt twee mogelijkheden tot de toe- en afrit van de A7. Tevens is er een goed openbaar vervoersnetwerk aanwezig. Het busstation is gelegen op 400 meter lopen en het treinstation is gelegen op 950 meter. Het nieuw gebouwde ommelander ziekenhuis opent in juni 2018 de deuren en ligt op 1.8 kilometer. Sportverenigingen liggen op korte afstand en openlucht zwembad de ringberg bevindt zich op 500 meter. Kortom, centraal gelegen met een goede bereikbaarheid en met een prachtig en vrij uitzicht over het Winschoterdiep.

Vanaf 1 augustus komt er een appartement vrij op de begane grond.

Begane grond

Het appartement wordt betreden via de entree die uitkomt in de centrale hal. Hier grenzen de appartementen op de begane grond aan en is tevens de lift aanwezig. Vanuit de centrale hal is het trappenhuis te bereiken.

Ieder appartement heeft 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers van ca. 19 m² en 13 m². De ruime L-vormige woonkamer heeft een open verbinding met de keuken. Deze is voorzien van diverse gemakken en de totale woon- oppervlaktes van de woonkamer met keuken zijn variërend van 43,7 m² tot 52,7 m² groot. De ruim opgezette badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en vaste wastafel. De wasmachine en -droger kunt u kwijt in de centraal gelegen bijkeuken. Hier is tevens de Cv-ketel geïnstalleerd.

Tuin

Het appartement op de begane grond heeft direct toegang naar een eigen terras. Deze is gelegen aan de westzijde van het complex. Naast het terras heeft het appartement zijn eigen stenen berging en parkeergelegenheid op het omheinde perceel. Middels een elektronisch bedienbare poort is het terrein te bereiken.

Kenmerken

  • Volledig gemoderniseerde appartement
  • Prachtig uitzicht over het Winschoterdiep
  • Diverse voorzieningen op loopafstand
  • Lift
  • Intercom met camera
  • Pinautomaat op ca 100 meter

Nog één appartement beschikbaar vanaf 1 augustus 2019.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
320 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Kanaalweg Scheemda

Extra informatie

Tuin
Opslagkamer
Aan vaarwater

Verhuurinformatie

Status
Ingetrokken
Laatste huurprijs
€ 1.000 p/m
Beschikbaar per
Direct