Advertentie verwijderd

Appartement Koninginnelaan in Soest

3762 DE Soest (Utrecht)

€875 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers

Over deze woning

TE HUUR AANGEBODEN NIEUWBOUW APPARTEMENT!

IN TOTAAL 4 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR MET OPLEVERINGEN IN AUGUSTUS EN OKTOBER.

LOCATIE: KONINGINNELAAN 24 – 26 TE SOEST

ALGEMEEN: De gemeente Soest telt momenteel in totaal 46.194 inwoners. Soest, Soesterberg en buurtschap Soestduinen zijn de kernen in deze gemeente, die verder rijk is aan duinen, bossen, heide en weilanden. Maar wist u dat u in Soest ook geweldig kunt winkelen en er tal van goede restaurants zijn? Kortom: fijn wonen en een perfecte vrijetijd besteding!

LIGGING: Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug tussen Utrecht, Amersfoort en Hilversum ligt als een oase van rust Soest met zijn unieke natuurschoon. Een plaatst waar wandelen of fietsen door bossen, heide en duinen mogelijk is en beleef koninklijke momenten in Paleis Soestdijk of ga terug naar de roots van het oude Soest. Natuurlijk mogen Park Vliegbasis Soesterberg en het Nationaal Militair Museum niet ongenoemd blijven in deze heerlijke gemeente.

BEREIKBAARHEID: Soest is qua ligging ten opzichte van Hilversum, Utrecht en Amersfoort perfect te bereikbaar middels auto of openbaar vervoer en het treinstation van buurplaats Baarn ligt op ca.10 fietsminuten.

APPARTEMENTEN: Recent is aangevangen met de herontwikkeling van een bedrijfspand naar een viertal appartementen welke turn-key opgeleverd worden, waarbij het opleveringsniveau hoogwaardig is.

De appartementen worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:

  • luxe pvc vloer;
  • glad afgewerkte muren en plafonds;
  • verlichtingspotjes;
  • badkamer v.v. douche, wastafel en toilet;
  • luxe keuken v.v. elektrische kookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser;
  • rookmelders;
  • eigen parkeerplaats.

De ruimte ten behoeve van de slaapkamer zal voor oplevering worden afgescheiden middels een kozijn met daglichttoetreding en een toegangsdeur.

Word jij één van de bevoorrechte bewoners die heerlijk gaat wonen in dit sfeervolle appartement? Schrijf je dan in op onze website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en reageer via onze website op de woning.

De informatie is zo volledig mogelijk weergegeven. Brick Brokers is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden, onvolkomenheden of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Er kunnen eveneens geen rechten worden ontleend aan in de brochure gepresenteerde informatie.

Huurprijzen appartementen: Appartement 2, totaal ca. 40 m2 inclusief eigen parkeerplaats, € 875,-- per maand, excl. gas, elektra en water. Appartement 3, totaal ca. 40 m2 inclusief berging en eigen parkeerplaats, € 925,-- per maand, excl. gas, elektra en water Appartement 4, totaal ca. 46 m2 inclusief eigen parkeerplaats, € 875,-- per maand, excl. gas, elektra en water. Appartement 5, totaal ca. 46 m2, inclusief eigen parkeerplaats, € 895,-- per maand, excl. gas, elektra en water.

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u zich in te schrijven bij Brick Brokers. Er wordt een inkomenstoets gehanteerd van tenminste 3 maal de maandhuur als bruto inkomen of middels garantstelling.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Koninginnelaan Soest

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 875 p/m
Beschikbaar per
Direct