Advertentie verwijderd

Appartement Dijkstraat in Terneuzen

4531 CR Terneuzen (Zeeland)

€995 Huurprijs p.m.
53 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Nieuw volledig gerenoveerd, gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers. Zeer centraal gelegen in het centrum van Terneuzen. Op loopafstand van diverse horeca gelegenheden, theater, bioscoop,winkels en de Schelde boulevard.

Binnenkomst via sfeervolle ruimte die als woonkamer gebruikt kan worden. Via een paar treden is er toegang naar de eerste verdieping. Met aan de rechterkant van de hal een nieuwe keuken met diverse inbouw aparatuur zoals, kookplaat, afzuigkap, comi-oven, koelvriescombinatie en vaatwasser. Aan de linkerkant van de hal ligt een sfeervolle ruimte met uitzicht op straat. deze ruimte kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. bijvoorbeeld als, eetkamer, kantooruimte ,tv kamer en zelfs als tweede slaapkamer.

Achter de keuken is de nieuwe badkamer, met inloopdouche, wasmeubel met wastafel en een toilet. De tweede slaapkamer is op de tweede verdieping.

Maandelijkse voorschot voor Gas, Water, Electra, Internet en TV ; €200,-

Bel ons gerust voor een afspraak en laat u verrassen door de sfeervolle indeling van dit appartement. Het appartement is direct beschikbaar.

Heeft u belangstelling voor deze woning of specifieke vragen? Neemt u dan snel contact op met Rotsvast Middelburg. Tel: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mail naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Bekijk tevens ons overig aanbod via de website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Dijkstraat Terneuzen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Direct