Advertentie verwijderd

Huis Korenbocht in Teteringen

4847 EA Teteringen (Noord-Brabant)

€1.295 Huurprijs p.m.
125 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

LET OP: Gemeubileerde eengezinswoning met tuin op kindvriendelijke locatie in Teteringen. De woning is beschikbaar voor bepaalde termijn in overleg. Genoemde huurprijs is exclusief meubilering.

Op de begane grond heb je de beschikking over een woonkamer, aparte keuken, tuin op het oosten (met schuurtje en achterom) en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn de 3 slaapkamers en de badkamer gelegen. 2 slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed. 1 slaapkamer is voorzien van grote kasten. Op de zolder is nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed, de wasmachine en extra opbergruimte. De woning is goed onderhouden en voorzien van een moderne inrichting. In overleg kan de meubilering aangepast/aangevuld worden met eigen meubels. De woning is gelegen in een verkeersluwe straat naast een groene speeltuin.

Het voorschot gas, water en elektra bedraagt € 270,- afhankelijk van de gezinssamenstelling. De huurtermijn is in overleg en voor maximaal 2 jaar.

De woning is perfect geschikt als tijdelijke woonruimte voor een stel of gezin.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
125 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Korenbocht Teteringen

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.295 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.