Advertentie verwijderd

Appartement Eilenbergstraat in Tilburg

5011 EB Tilburg (Noord-Brabant)

€600 Huurprijs p.m.
27 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Mooi semi-appartement te huur op een mooie locatie in Tilburg Dit appartement is gelegen aan een plein in een rustige omgeving met een gevarieerd straatbeeld en veel groen. Verder is er in de buurt een groot winkelcentrum, zijn er diverse scholen en kan je ontspannen in het Quirijnstok park. De uitvalswegen richting Den Bosch, Breda en Eindhoven zijn goed te bereiken.

Indeling en omschrijving appartement Tilburg: Dit appartement met gedeelde keuken is volledig nieuw en heeft een ruime woonkamer en slaapkamer. De eigen badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

De gezamenlijke keuken beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur en er is ook een wassmachine en droger voor gezamenlijk gebruik.

De gezamenlijke ruimtes zoals de keuken en hal worden regelmatig schoongemaakt door een schoonmaker.

Er is een buitenruimte voor het plaatsen van de containers en fietsen. .

De huurprijs van dit appartement in Tilburg bedraagt € 715,00 inclusief de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 1000,00.

Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via ********

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
27 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Eilenbergstraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 600 p/m
Beschikbaar per
Direct