Advertentie verwijderd

Studio Houtstraat in Tilburg

5046 DM Tilburg (Noord-Brabant)

€580 Huurprijs p.m.
32 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Semi-studio te huur op een mooie locatie nabij het centrum van Tilburg.

Deze semi-studio is gelegen in een gerenoveerde woning nabij het centrum met de aanwezigheid van vele voorzieningen. Het centraal station bevindt zich op 5 minuten fietsafstand. Het stadshart van Tilburg biedt veel uitgaansmogelijkheden, waaronder de stadsschouwburg, het concert gebouw, winkels en de vele eet-en uitgaansmogelijkheden en bioscopen. Jaarlijks worden er een aantal evenementen georganiseerd in als rondom de stad, zoals Tilburg Ten Miles, Festival Mundial en de Tilburgse Kermis, Mei markt, Tilburg Wijnstad en Tilburg Culinair. De stad kent een zestal kunstopleidingen zoals dans, muziek en theater, rock, architectuur en beeldenden kunst en natuurlijk de universiteit. Kortom, Tilburg is een bruisende stad waar veel te beleven valt.

Indeling en omschrijving huur semi-studio Tilburg:

Deze ruime semi-studio gelegen op de begane grond is voorzien een nieuwe nette laminaatvloer. De semi-studio beschikt over een eigen douche, toilet en wastafel.

De gedeelde luxe keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en voldoende opbergruimte in de kasten.

De huurprijs voor deze semi-studio in Tilburg bedraagt € 580,00 inclusief gas, water, elektra, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 1000,00.

Voor meer informatie over het huren van deze semi-studio via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Houtstraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 580 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar