Advertentie verwijderd

Studio Daniël Josephus Jittastraat in Tilburg

5042 MS Tilburg (Noord-Brabant)

€425 Huurprijs p.m.
16 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Nette semi - studio te huur op een mooie lokatie in Tilburg

Deze woning is gelegen in de gezellige wijk 't Zand in Tilburg West. Het centrum van Tilburg ligt op fietsafstand en er zijn diverse voorzieningen vlakbij. Zo kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht op winkelcentrum de Westermarkt. Via het treinstation Tilburg Universiteit is een treinverbinding altijd dichtbij. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden. Stadspark Wandelbos en het mooie bos De Oude Warande liggen op een steenworp afstand.

Indeling en omschrijving semi - studio Tilburg:

Deze semi - studio is ongeveer 16m2 en voorzien van een nette laminaatvloer. De kamer geniet van veel lichtinval middels het grote raam en beschikt over een eigen keukenblok! Ook kan je gebruik maken van een balkon welke je deelt met één medebewoner.

De badkamer wordt gedeeld met de medebewoners. Hier staat ook een wasmachine welke voor gezamenlijk gebruik.

De huurprijs van deze kamer in Tilburg bedraagt € 425,00 inclusief de kosten voor energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 750,00.

Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
16 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Daniël Josephus Jittastraat Tilburg

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 425 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar