Advertentie verwijderd

Appartement Biltstraat in Utrecht

3572 BR Utrecht (Utrecht)

€1.095 Huurprijs p.m.
35 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Zelfstandig 2 kamer appartement inclusief balkon van 12m² gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde fraai herenhuis aan de bruisende Biltstraat in Utrecht!

Omschrijving Dit prachtige volledig gerenoveerde en hoogwaardig afgewerkte appartement is volledig zelfstandig. U komt het complex binnen via een gezamenlijk entree. De woonruimte is voorzien van een eigen keuken, uitgerust met een koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Daarnaast heeft de woonruimte een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Elk appartement beschikt over een eigen berging van 1m². Alle bewoners van de woonruimten in het pand kunnen gebruik maken van de grote gezamenlijke tuin. De woonruimte is voorzien van een keurige houten vloer en houten shutters voor de ramen. Alles is van een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Ligging Dit prachtig gerenoveerd pand is gelegen aan de Biltstraat, aan de rand van Wittevrouwen. De Biltstraat is een levendige straat met leuke horecagelegenheden, speciaalzaken en winkels voor dagelijkse boodschappen. De binnenstad van Utrecht is op loopafstand te bereiken. Tevens liggen o. a. de Stadschouwburg, het Wilhelminapark en het park Lepelenburg om de hoek van deze locatie. Ook is vanaf hier De Uithof makkelijk te bereiken; er is namelijk een bushalte gelegen op ca.2 min lopen van het pand met directe busverbinding naar het universiteits-terrein.

Details

  • geschikt voor 1 persoon / werkend stel.
  • huisdieren en roken niet toegestaan.
  • € 25,- bijkomende kosten voor televisie en internet.
  • € 32,50,- bijkomende servicekosten.
  • € 100,- per maand voorschot g/l/w.
  • minimale huurperiode van 12 maanden
  • borg is gelijk aan 2 maanden huur
  • beschikbaar 7 juli 2020

U dient over een netto maandinkomen van 3,5x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website. Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar huren@makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. nl met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
35 m²
Inhoud
94 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Biltstraat Utrecht

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.095 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar