Advertentie verwijderd

Appartement Acaciastraat in Utrecht

3551 BH Utrecht (Utrecht)

€1.175 Huurprijs p.m.
40 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

In de gezellige Bloemenbuurt op 5 minuten fietsafstand van het centrum van Utrecht, bieden wij deze recent gerenoveerde 3 kamer appartement ca 40m2 met zonnig dakterras aan.

De woning is gunstig gelegen. Zo fiets je in een aantal minuten naar de winkels aan het Vredenburg en ben je met de fiets binnen 5 min de stad. Reis je veel met het openbaar vervoer? Het Centraal Station, station Zuilen en diverse busverbindingen zijn ook op fiets-/loopafstand gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij de Albert Heijn op de Amsterdamsestraatweg of diverse markten in de buurt en in het centrum. Ook zijn er diverse leuke horecagelegenheden om de hoek zoals Bagels & Beans, The Food Club en Familie de Rijk.

Indeling BG: Gemeenschappelijke Entree

1e verdieping: Entree, toegang tot de ruime en lichte woonkamer voorzien van een keurige laminaat vloer en strak afgewerkte wanden. Vanuit de woonkamer toegang tot de half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Deur naar het zonnige dakterras waar u gedurende de de hele middag de zon heeft.

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de 2 slaapkamers. De 3e kamer is prima te gebruiken als walk in closet of werkkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douche en toilet.

Bijzonderheden:

  • Het gehele appartement is voorzien van een fraaie lichte laminaat en gestucte wanden.
  • Woonoppervlakte ca. 40m ,
  • Exclusief g/w/e, gebruikersbelastingen (waterschapsbelasting, verontreinigingsheffing e.d.)
  • Betaald parkeren voor de deur;
  • Servicekosten € 20,- per maand
  • Geschikt voor 1 werkend persoon;
  • Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur;
  • Gunning voorbehouden aan verhuurder;
  • Beschikbaar per direct

U dient over een netto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website. Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Acaciastraat Utrecht

Extra informatie

Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.175 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar