Advertentie verwijderd

Appartement Linnaeusstraat in Utrecht

3553 CD Utrecht (Utrecht)

€1.200 Huurprijs p.m.
60 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

In de wijk Zuilen nabij het Julianapark vindt je dit ruime 3 kamer appartement van 60 m2 woonoppervlak met een grote tuin van 50 m2. Dit appartement heeft 1 slaapkamer boven en beneden het leefgedeelte, douche/extra kamer, apart toilet en een keuken. De woonkamer is 2 jaar geleden verbouwd om meer woonruimte te creëren.

De locatie is net achter de Amsterdamsestraatweg, waar veel winkels en een supermarkt op loopafstand aanwezig zijn. De tuin ligt op het noorden waardoor je vanaf de middag tot laat in de avond zon in de tuin hebt. De tuin heeft een achterom en in de wijk is gratis parkeergelegenheid.

De huurder staat er vrij in om zelf keuzes te maken omtrent internet, gas en elektra. Deze zijn exclusief van de huurprijs. Afhankelijk van een nog lopende vraag bij de verzekering op het huis kan de huurprijs nog worden verhoogd naar €1250,- per maand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
60 m²
Perceeloppervlakte
95 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Linnaeusstraat Utrecht

Extra informatie

Tuin
Terras
Douche
Eetkamer
Internetverbinding
Rioolaansluiting
Rolgordijnen
Jaloezie
Washok
Buiten het centrum
In woonwijk
Aan rustige weg
Beschutte ligging

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.200 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.