Advertentie verwijderd

Appartement Zuider Parallelweg in Velp

6882 AE Velp (Gelderland)

€500 Huurprijs p.m.
75 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Wij mogen een mooi 2-kamer atelier / bedrijfsruimte aanbieden in Velp met een eigen voorplaats en parkeerplaats. Let op: het betreft bedrijfsonroerend goed, derhalve niet voor bewoning.

Indeling: Begane grond toegang (links) met eigen voorplaats, eigen zijtuin en eigen parkeerplaats voor de deur. Kamer met open keuken op de begane grond, 2de kamer aan de achterzijde met vlizo trap naar grote opbergruimte.

De ligging is werkelijk ideaal te noemen. Op loopafstand van de winkelstraat en supermarkten. Ook heeft Velp een keur aan gezellige restaurantjes. Tot slot bent u zo op een van de diverse snelwegen of het NS station van Velp. Wacht niet langer en bel of mail nu voor een bezichtiging!

Locatie: Velp is een schitterend gelegen dorp tussen enerzijds de Veluwezoom en anderzijds de uiterwaarden van de IJssel. Sporten, wandelen en recreëren kunt u in de aangrenzende bossen. Met de mountainbike ben je met 5 minuten in de heuvels van de uitgestrekte bossen. Het dorp kenmerkt zich verder door de vele monumentale panden en de gevarieerde straten en lanen. Ook zijn er diverse gezellige restaurantjes. Ook deze straat, waar de woning in is gelegen, is gevarieerd te noemen. Zo staan er diverse oude en statige panden. Bel of mail nu voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:

  • Voorschot gas/water/elektra bedraagt € 130,00 per maand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
75 m²
Perceeloppervlakte
75 m²
Inhoud
285 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Zuider Parallelweg Velp

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 500 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar