Advertentie verwijderd

Kamer Tegelseweg in Venlo

5912 BK Venlo (Limburg)

€425 Huurprijs p.m.
15 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Omschrijving

De woning is gelegen op een aantrekkelijke locatie op loopafstand van het centrum van Venlo, het station en de Fontys Hogeschool. De kamer bevindt zich op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand en is ca 15 m2 groot.

Indeling

Gezamenlijke ruimtes: De keuken, bijkeuken, kelder, 2 toiletten en douche worden gedeeld met 6 medebewoners. De keuken, toiletten en douche zijn in 2015 volledig gerenoveerd. Tevens is er een grote gemeenschappelijke tuin en fietsenberging aanwezig.

Er is een wasmachine aanwezig voor algemeen gebruik. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per maand.

Kamer:

De kamer is voorzien van een eigen keukenblokje met warm en koud water (zonder kookgelegenheid). Ook is er een TV- en internetaansluiting op de kamer aanwezig.

Voor vragen over deze woning of voor het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor via ******\** en ******.

Bijzonderheden

Beschikbaar: 15/07/2020 Oplevering: Gestoffeerd Woonoppervlakte: 15 m2 Huurprijs: € 425,- inclusief voorschot servicekosten, internet, televisie en kosten voor de wasmachine Opzegtermijn van 2 kalendermaanden De geadverteerde huurprijs is gebaseerd op een huurcontract voor minimaal 12 maanden Huisdieren niet toegestaan De kamer is bedoeld voor 1 persoon

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
15 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Tegelseweg Venlo

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 425 p/m
Beschikbaar per
Direct