Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  7

  Huurwoningen Assen

  Huurwoning Assen

  Assen ligt in het noorden van de provincie Drenthe en is op dit moment de snelstgroeiende stad van noordelijk Nederland. Hierdoor zijn er de afgelopen jaren heel wat huurhuizen en

  appartementen in Assen bijgebouwd. Van deze huizen is ook een groot percentage huurwoningen. Wanneer u dus op zoek gaat naar een huurwoning in Assen heeft u grote kans dat u straks in een splinternieuwe woonhuis terecht komt.</p>

  Huis huren Assen - De omgeving

  In de Binnenstad van Assen en in buurten als Assen Noord staan de oudste woningen te huur. Daaromheen staan woningen uit verschillende bouwperioden. Assen is zeer goed bereikbaar en heeft zelfs een eigen treinstation op de spoorlijn Meppel-Groningen. De meeste mensen kennen Assen van de TT die ieder jaar gehouden wordt en waar veel mensen ieder jaar opnieuw op af komen.

  Aanbod woonruimte te huur Assen

  In Assen en omgeving is zeer veel groen, recreëren kun je er dan ook goed. Kijk of er een huurwoning voor u tussen zit in het totale aanbod aan huurwoningen in Assen. Zoek op bouwjaar of op oppervlakte, nieuwbouw of bestaande bouw, om te kijken of er iets van uw gading tussen zit.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Assen?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Assen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Assen mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Assen?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Assen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Assen beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Assen.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Assen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 2 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.