Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Hoogezand

  • Hoofdstraat

   9601 EE Hoogezand (Noorderpark)
   € 1.250 per maand
   • 100 m²
   • 3 kamers
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Hoogezand

  Hoogezand maakt onderdeel uit van de gemeente Hoogezand-Sappemeer en ligt in de provincie Groningen. Hoogezand kent volop mogelijkheden voor recreatie zo beschikt het over het Gorechtpark, hertenkamp en zelfs een ijsbaan. Natuurlijk is daar ook nog het aangrenzende Zuidlaardermeer met het strand van Meerwijck. Ook heeft Hoogezand een eigen bioscoop en theater en zitten er verschillende winkels gevestigd onder meer in het gedeeltelijk overdekte winkelcentrum. In Hoogezand vind je verschillende huurwoningen, er zijn namelijk huurwoningen in alle soorten en maten. Wanneer u niet precies weet naar wat voor soort type huurwoning u op zoek bent, kijk dan rustig door het huidige aanbod heen. Ziet er iets tussen wat u bevalt kijk dan goed naar de bijbehorende details. Vervolgens kunt u contact opnemen met diegene die de woning verhuurd en wie weet bent u straks zelfs de gelukkige huurder van deze woning.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Hoogezand?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Hoogezand vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Hoogezand mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Hoogezand?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Hoogezand. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Hoogezand beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Hoogezand.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Hoogezand

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.