Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  3

  Huurwoningen Heerhugowaard

  • Granaat

   1703 ET Heerhugowaard (Edelstenenwijk)
   € 995 per maand
   • 118 m²
   • 5 kamers
  • Hortensialaan

   1702 KC Heerhugowaard (Recreatiebuurt)
   € 1.110 per maand
   • 103 m²
   • 3 kamers
   • Kaal
  • Lindenlaan

   1701 GA Heerhugowaard (Recreatiebuurt)
   € 1.425 per maand
   • 69 m²
   • 3 kamers
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Heerhugowaard

  Heerhugowaard is in de loop der tijd eigenlijk gevormd door de agglomeratie van verschillende dorpen. Hiermee heeft Heerhugowaard gelijk twee grote pluspunten te pakken. Het heeft het dorpse karakter, maar de voorzieningen van een stad. Kortom je komt niets te kort in Heerhugowaard dit heeft vooral in de jaren zeventig gezorgd voor een enorme toestroom van mensen die Heerhugowaard uitzochten als woningplaats. Aan woningen is er gelukkig geen tekort want tot 2015 zullen er maar liefst 6.800 nieuwe woningen gebouwd worden. Een groot gedeelte zullen huurwoningen zijn. Dus wanneer u op zoek bent naar een huurhuis in Heerhugowaard en uw voorkeur gaat uit naar een nieuwbouwwoning, dan zit u helemaal aan goed. De nieuwbouwwijken worden momenteel gerealiseerd aan de rand van Heerhugowaard. Natuurlijk staan er in Heerhugowaard ook genoeg karakteristieke huurwoningen. Wanneer nieuwbouw niet aan u besteed is kunt u zich laten verrassen door de leuke appartementen en huurwoningen in de binnenstad. Het landschap rondom Heerhugowaard is erg gevarieerd, zo zijn er bloembollenvelden en bossen en heeft u ook op recreatief gebied niets te klagen. Op het gebied van vervoer is het ook allemaal goed geregeld, het beschikt namelijk over een eigen treinstation, volop busverbindingen met de omliggende dorpen en steden en natuurlijk ligt het aan verschillende provinciale wegen.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Heerhugowaard?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Heerhugowaard vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Heerhugowaard mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Heerhugowaard?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Heerhugowaard. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Heerhugowaard beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Heerhugowaard.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Heerhugowaard

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.