Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Meerssen

  • Bunderstraat

   6231 EH Meerssen (Meerssen)
   € 995 per maand
   • 85 m²
   • 5 kamers
   • 30 m²
  • Emmaweg

   6231 BM Meerssen (Rothem)
   € 1.125 per maand
   • 147 m²
   • 11 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Meerssen

  Meerssen ligt ten Noorden van Maastricht en is een relatief klein maar dichtbevolkt dorp in het Limburgse heuvellandschap. Het ligt aan de rivier de Geul en dit oefent een grote aantrekkingskracht uit op de bewoners en toeristen. Meerssen is goed bereikbaar door de ligging aan de snelwegen A2 en A79. Deze goede ligging en de prachtige omgeving van Meerssen zorgen ervoor dat veel mensen Meerssen verkiezen boven Maastricht om te wonen. Toch werken de meeste in Maastricht. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte huurwoning in Meerssen, dan bent u bij Huurwoningen aan het goede adres. Wij laten alle huurwoningen zien die op dit moment beschikbaar zijn en u kunt vervolgens met behulp van de selectiecriteria de zoekresultaten verfijnen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u op zoek bent naar een appartement in Meersen of wellicht een vrijstaande woning.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Meerssen?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Meerssen vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Meerssen mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Meerssen?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Meerssen. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Meerssen beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Meerssen.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Meerssen

  De afgelopen 5 dagen zijn er 2 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.