Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  16

  Huurwoningen Brunssum

  Huurwoning Brunssum

  Gelegen in het Zuid-Oosten van Limburg, is dit waarschijnlijk een van de weinige plaatsen waar niet veel Limburgs gepraat wordt. Dit komt ondermeer omdat de Navo Basis hier ook is gevestigd en om deze reden er ook veel expats wonen in Brunssum. Doordat een groot gedeelte van de inwoners van Brunssum internationaal is, is er ook een internationale school. Wanneer u een natuurliefhebber ben, kunt u uw hard ophalen in Brunssum. Het is namelijk omgeven door natuur, heides en bossen, hier kunt u heerlijk recreeeren bijvoorbeeld door te wandelen of te fietsen. Bent u op zoek naar een huurwoning in Brunssum dan heeft u zelfs de mogelijkheid om een eeuwenoude boerderij midden in de dorpskern te huren. Natuurlijk zijn er ook huurwoningen die meer van deze tijd zijn, hiervoor moet u meer in de wijken kijken die aan de rand van Brunssum liggen.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Brunssum?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Brunssum vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Brunssum mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Brunssum?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Brunssum. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Brunssum beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Brunssum.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Brunssum

  De afgelopen 5 dagen zijn er 2 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.